Morzsika e-vakkantásai

Én egy aranyos labrador vagyok és itt olvashatók az e- vakkantásaim. Gazdiknak és gazdi jelölteknek egyaránt szólok. És persze: ez a blog nem jött volna létre, ha nincs a Gazdim. Néha ő is hozzászól.

Morzsika a Facebookon

Legfrissebb vakkantásaim

Te kit választanál?

2010.02.10. 12:18 - Marketinges

Ezek a Goldik annyira aranyosak, hogy még egy képet mutatok róluk. De ne csak gyönyörködjünk, hanem gondolkodjunk is! Vajon melyikük lenne a legjobb választás?

golden retriever

Az a pici aranyos, amelyik a földön kuksol? Meg kell zabálni az aranyos kis elesett buksiját. De sajnos nem lenne jó választás!

Az a nagyon okos a bal szélen? Okosan, higgadtan figyel valamit. Én mégsem őt választanám!

A maradék két tesó közül én nem tudok dönteni. Igaz, az egyikük alig látszik, így ebben a játékban most ő marad alul.

A lényeg, amit már korábban is írtam. A picik tündérik. Imádnivalóak. De a döntés több mint egy évtizedre szól. Olyan kölyköt válasszunk, amelyik nem túl elesett, nem tudják elnyomni a tesói. Ezért esett ki, amelyik a földön kuksol. Olyan kölyköt válasszunk, amelyik figyel ránk. Amelyik könnyen elkalandozik, az nem jó választás. Ezért esett ki a bal szélen csücsülő. Olyan kölyök a jó választás, amelyik nem túl domináns, agresszív. (ilyen nincs a képen)

Olyan kölyköt válasszunk amelyik figyel ránk, életerős, eleven, nyílt tekintetű, képes nyugodtan is viselkedni, nem félénk, de nem is erőszakos. Akkor késöbb sem lesz gond.

Hajrá Labrador, Hajrá Goldik

A bejegyzés trackback címe:

https://labrador.blog.hu/api/trackback/id/tr521745256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása