Morzsika e-vakkantásai

Én egy aranyos labrador vagyok és itt olvashatók az e- vakkantásaim. Gazdiknak és gazdi jelölteknek egyaránt szólok. És persze: ez a blog nem jött volna létre, ha nincs a Gazdim. Néha ő is hozzászól.

Morzsika a Facebookon

Legfrissebb vakkantásaim

Mit eszik egy kutya? És mit eszik Morzsika?

2011.08.19. 15:21 - Marketinges

A kutya (canis lupus familiaris) ragadozó állat. A ragadozók húst esznek. A labrador az kutya. Morzsika labrador. Mi következik ebből?

Most Morzsika gazdája mond el egy történetet.

A nyaralás alatt történt. A Balatonnál béreltünk egy házat, és - természetesen - Morzsika is jött velünk. A kertben több gyümölcsfa volt. A fák alatt lehullott gyümölcsök. Az tűnt fel, hogy a kertben elszaporodtak a kutyagumik. Furcsa volt, hiszen Morzsi a séta közben szokta végezni a dolgát, de gondoltam az új környezet stb. De gyanús volt a dolog.

Összegyűjtöttem a termést, de másnap - tehát egy nap alatt - újra hatalmas mennyiség. Összegyűjtöttem, és az egy napi output közel egy kiló volt. Nem semmi. Gyanítottam, hogy itt valami történt. A széklet elemzést nem részletezem. A lényeg, hogy rájöttem: Morzsika gyümölcsöt eszik! Eszik? Fal. Zabál. Az eredmény?

Legpontosabban kisfiam foglalta össze a történteket, amikor a nagymamájának - az én anyámnak - azt mondta a telefonba, hogy a mi kutyánk akkorát szart mint az égbolt. A hasonlat - bár nem tudom, hogy a három és fél éves kisfiam honnan vette - találó.

De hát a kutyák húsevők, nem? 

A bejegyzés trackback címe:

https://labrador.blog.hu/api/trackback/id/tr173165114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neszta 2012.02.15. 18:10:49

:) Nem is tudom... Szerencsés vagyok és az utcánkban több kutyus is lakik; újonnan előkerült kis labrador aki nagyon lelkesen fogadja a kerítésen át nagy nehezen simizésre nyújtott kezem, egy már jóval régebben itt lakó vizsla aki nem szalasztja el a lehetőséget hogy megugasson és lehetőleg frászt hozza rám :D és egy német juhász, aki pár hónapja hol kint van hol nem, eleinte rettenetesen ugatott ő is de egy idő után csak bámult a nagy barna szemeivel hogy "jól van ezt szoktam látni, békében elmehet". Most az összevissza fújó havas szélben nem ismert fel, ugatott. Annyit mondtam "hé!" és utána csendben nézett a hóval borított buksijából ahogy továbbsétálok :)
Szerintem az lehet a postással, hogy sok emberrel érintkezik és emiatt mindig idegen szaga van, ráadásul talán félnek is ha nagyobb testű kutyáról van szó, na meg beszélni sincs ideje hogy bármiről megismerje a kutyus :) Mondjuk kisebb testű kutyáknál nekem az jött le, hogy mind ugat akkor is ha nincsenek agresszív szándékai csak mint jelezve hogy itt vagyok itt vagyok ^^


süti beállítások módosítása