Morzsika e-vakkantásai

Én egy aranyos labrador vagyok és itt olvashatók az e- vakkantásaim. Gazdiknak és gazdi jelölteknek egyaránt szólok. És persze: ez a blog nem jött volna létre, ha nincs a Gazdim. Néha ő is hozzászól.

Morzsika a Facebookon

Legfrissebb vakkantásaim

Családbarát kutya

2011.05.19. 14:01 - Marketinges

Címkék: családbarát

A labrador igazi családbarát kutyus. A Facebook oldalamon Bálinttal vagyok látható, a következő képeken pedig az újabb kisprücsökkel, Viktóriával. Mellesleg Viktória nagyon szeret engem, tulajdonképpen odáig van értem. Ami persze nem csoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://labrador.blog.hu/api/trackback/id/tr832916654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brutus01 2011.06.25. 15:34:47

Sziasztok!
Na ez a téma engem is érint. Azért választottam labradort,mert szereti a gyerekeket és családbarátnak mondják.
De sajnos nem olvastam róla sehol,hogyha van 1 db 5 hónapos kölyökkutyám, 1 db 10 hónapos macskám (nagyrészt kint élős),és 2 unokám,a kisebb nincs még 2 és fél éves,akkor ez komoly nehézség lesz. Ami ugye abban áll,hogy a gyerek sikítva szalad(játszana a kutyával) ,kapkodja a kezét,persze a kutya ugrál rá és harapdál(ja).A gyerek még nem igazán érti,hogy mért nem játszhat így a kutyával.
A macska előbb volt itt ,mint a kutya,nagyon féltékenyek egymásra,de már alakul a dolog.Most már értem,hogy mért van az ,hogy kisgyerekes családoknál kezelhetetlen lesz a kutya.Komoly erőfeszítést, taktikázást és sok-sok időt követel a dolog.
Persze "kész" kutyával nincs ilyen gond.Én is gondolkodtam azon ,hogy pár évest veszek magamhoz,de féltem a hozott rögzült tulajdonságoktól. Szeretem az ilyen fotókat,és bízom benne ,hogy mi is eljutunk idáig,csak még legalább 1 év és sok türelem és foglalkozás kell hozzá.


süti beállítások módosítása