Morzsika e-vakkantásai

Én egy aranyos labrador vagyok és itt olvashatók az e- vakkantásaim. Gazdiknak és gazdi jelölteknek egyaránt szólok. És persze: ez a blog nem jött volna létre, ha nincs a Gazdim. Néha ő is hozzászól.

Morzsika a Facebookon

Legfrissebb vakkantásaim

Házhozszoktatás jutalomfalattal Tippek-trükkök/1.

2008.01.27. 17:47 - Marketinges

Címkék: engedelmesség

Sok Gazdinak okoz gondot, hogy a kutyusa:
  • Elcsatangol
  • Kiszalad a kapun
  • Séta közben elkolbászol
  • Nem akar bejönni a kertbe
Az én (Morzsika) Gazdim, minden séta végeztével (naponta kétszer) amint belépünk a kapun, ad nekem egy jutalomfalatot. Ennek köszönhetően nagyon szívesen fejezem be a sétát, amint a Gazdim szól, már futok is be, és várom a jutalmat. Ezzel egyrészt azt is sikerült elérni, hogy nem bánkódom amikor be kell fejezni a sétát - pedig nagyon szeretek sétálni - másrészt pedig még jobban kötődöm az otthonomhoz. Tudom, hogy otthon jó nekem, ott jutalom falatot kapok, ott a helyem.
Ajánlom minden Labrador gazdinak!

Hajrá Morzsika! Hajrá Labrador!

A bejegyzés trackback címe:

https://labrador.blog.hu/api/trackback/id/tr75313741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit 2008.07.20. 19:34:42

Kedves Mindenki! :)
A segítségeteket szeretném kérni, mivel 2 napja gazdi lettem és a kezdeti sikerek után kicsit úgy érzem, kicsúszik a kezeim közül az irányítás! Sajnos még nem vagyok túl gyakorlott abban, hogyan is kell "nevelni" egy kiskutyát. A picúr német vizsla anyukától és labrador apukától van és 9 hetes. A probléma az, hogy nagyon ugat, és vonyít ha senki nincs vele. Sokat játszom és foglalkozom vele, de ha valamiért ott kell hagynom egy kis időre, rögtön szerenádba kezd. Nem csak nappal, de egész éjjel, szinte megállás nélkül. Nem tudom, mit lehetne tenni, hogy könnyebben megszokja, már ide tartozik!
Kérlek titeket, hogy aki tud, segítsen és írjon minél hamarabb!

Előre is köszönöm!

bsamu 2010.03.15. 09:37:59

kedves kutyusgazdik! hasonló a problémám, mint az elottem szólónak:9 hetes labradorunk van, most hoztuk el.Az esték okoznak gondott,mivel nagyon sokat sír,ha kulonzárjuk, de bent viszont nyugodtan alszik. A gond azután nappal van, hogy szintén bent szeretne lenni, erre pedig nem szeretnénk megszoktatni. Mit tegyunk bírjuk ki apár napot sírással, vagy adjunk egy kis idot az adaptálásra és utánna tegyuk ki? Ha van ikyen tapsztalatuk írjatok. Koszonom!

rufus79 2010.05.19. 10:50:12

@Judit: sziasztok,hat nalunk is ezek a problémak vannak!2 hete van nalunk a kutyus 10 hetes de még most is allandoan vonyit ha egyedul hagyjuk,nem tudunk mit tenni!!Sok idot toltunk vele,de szeretnénk ha sok idot toltene kint dehat ez még lehetetlen!!ha kirakom az udvarra és egyedul hagyom akkor rombol,nem is kicsit!!nem tudjuk mit tegyunk,ha valakinek esetleg van otlete kérlek irjatok!koszi

Panka15 (törölt) 2010.07.21. 20:46:24

Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni
van egy 3hónapos kölyöklabradorom és nem megy be a házába
már hallottam olyat, hogy úgy kell lennie a házának, hogy rálásson az ajtóra
de előtte meg akartam kérdezni
légyszi segítsetek!


süti beállítások módosítása