Morzsika e-vakkantásai

Én egy aranyos labrador vagyok és itt olvashatók az e- vakkantásaim. Gazdiknak és gazdi jelölteknek egyaránt szólok. És persze: ez a blog nem jött volna létre, ha nincs a Gazdim. Néha ő is hozzászól.

Morzsika a Facebookon

Legfrissebb vakkantásaim

Szilveszter 2010

2010.12.30. 16:48 - Marketinges

Morzsika egy Budapest közeli faluban él. Ebben a faluban, akárcsak ország szerte, a szilveszterek nagyon zajosak. Roppant szomorú látvány, amikor az újév első napjaiban rengeteg elkóborolt kutyus bolyong reményvesztetten. Előzzük meg ezt a problémát.

Mint már korábban írtam, a labrador nem ijedős fajta. Ennek ellenére minden gazdinak azt ajánlom, hogyha még nincs tapasztalata a kutyája ijedősségéről, akkor legyen nagyon óvatos és felkészült. Mit tehetünk?

  • Erősítsük meg a kerítést. Magyarul: tegyük áthatolhatatlanná. Persze ezt nem ilyenkor érdemes elkezdeni, de ez nagyon fontos feladat.
  • Ha tartunk attól, hogy a kedvencünk megijed a petárdáktól, akkor engedjük be a házba, és nyugtatgassuk, szeretgessük.
  • Ha minden kötél szakad, akkor kérjünk az állatorvosunktól xanaxot.Feltétlen forduljunk állatorvoshoz - akkor is ha van otthon xanax - mert a dózist és az időzítést az állatorvos állapítsa meg. Eszter - Morzsika szeretett állatorvosa szerint - azért jó a xanax, mert nem alszik tőle a kutyusunk, csak lenyugszik, és így 2-3 szilveszter után, már lehet, hogy meg is szokja a durranásokat. De én ennek ellenére nem erőltetném ezt a gyógyszert.

Hajrá Morzsika Hajrá labrador

A bejegyzés trackback címe:

https://labrador.blog.hu/api/trackback/id/tr212548625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása